Ілон Маск показав проект підземного електробуса

Маск вже проектує електробуси

Компанія Маска планує створити велику кількість дуже маленьких підземних станцій, розкиданих по всьому місту, а електричний автобус буде переміщатися між ними.

Засновник SpaceX і Tesla Ілон Маск опублікував у своєму Twitter відео з концептом електробуса для тунелів під містами, які створює його компанія The Boring Company.
"Вважаю, це можна назвати підземним автономним електричним автобусом зі швидкістю 150 миль на годину (241 км / год), який автоматично перемикається між тунелями та ліфтами. Таким чином, так, це автобус", - написав Маск у відповідях на твіти.

Boring Co urban loop system would have 1000’s of small stations the size of a single parking space that take you very close to your destination & blend seamlessly into the fabric of a city, rather than a small number of big stations like a subway

Пріоритетом для The Boring Company стануть пішоходи і велосипедисти, а не автомобілі. Маск також пояснив, що його компанія планує створити велику кількість дуже маленьких станцій, розкиданих по всьому місту.
Нагадуємо, що влада столиці США дозволила компанії The Boring Company Ілона Маска бурити тунель під Вашингтоном. Передбачається, що під Вашингтоном побудують станцію для високошвидкісних поїздів проекту Hyperloop. Про деталі проекту поки не повідомляється.

Related

Технології 6300071281399975610

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item