Стан Скрипалів може швидко погіршитися

Сергій і Юлія Скрипаль досі перебувають в критичному стані

Потерпілий екс-розвідник і його дочка все ще перебувають без свідомості. Лікарі побоюються, що їх розумові здібності можуть постраждати, проте неясно, якою мірою.

У Лондоні в четвер, 22 березня повідомили про стан здоров'я екс-співробітника ГРУ Сергія Скрипаля та його дочки Юлії. Вони перебувають в критичному стані, повідомляє телеканал Sky News з посиланням на заяву Лондонського суду, що займається питаннями захисту інтересів недієздатних осіб.

"Не відкидається, що їхній стан може швидко погіршитися", - наводить телеканал витяг із заяви судді.

"Точні наслідки впливу на потерпілих поки невідомі. Результати медичних аналізів вказують на те, що їхні розумові здібності можуть постраждати, проте неясно, якою мірою", - наголошується в документі.

За даними телеканалу, стан Скрипалів і досі оцінюється як "критичний, але стабільний".

Раніше в четвер повідомлялося, що Лондонський суд дозволив взяти аналіз крові у Скрипалів для проведення експертизи ОЗХЗ. При цьому суд зазначив, що постраждалі "перебувають без свідомості і не в змозі особисто надати свою згоду на взяття аналізів крові".

Нагадаємо, у Великобританії з серйозним отруєнням госпіталізували колишнього шпигуна Сергія Скрипаля, який перейшов на бік Великобританії, і його дочку. Британські експерти дійшли висновку, що для отруєння використовувався нервово-паралітичний газ Новачок російського виробництва.

Пізніше розробник цього газу заявив, що Скрипаль і його дочка практично загинули.

Related

Події у світі 5234420845315320770

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item