Отруєння тортом на Львівщині: у постраждалих знайшли сальмонельоз

Серед постраждалих троє дітей

Залишки продуктів, які споживали хворі, були взяті на дослідження. Які саме продукти були інфіковані сальмонелою, поки що невідомо.

 
У восьми жителів Бродівського району Львівської області, яких госпіталізували в лікарню з харчовим отруєнням, діагностували сальмонельоз. Про це повідомляє Захід.net у понеділок, 19 березня.
 
Серед захворілих - троє дітей 7, 10 і 11 років. Усі хворі знаходяться в інфекційному відділенні Бродівської центральної районної лікарні.
 
"Хворі отримують відповідне лікування. Стан і дорослих, і дітей зараз наближається до задовільного", - розповіла начмед лікарні Оксана Кукулка.
 
Нагадаємо, пацієнти із симптомами отруєння звернулися за медичною допомогою після святкування вдома дня народження. Вони запідозрили, що причиною нездужання став торт, який вони купили в магазині. Тоді в них діагностували гострий гастроентероколіт.
 
Сьогодні стали відомі результати лабораторних досліджень. З'ясувалося, що в пацієнтів - сальмонельоз.
 
Залишки продуктів, які споживали хворі, також взяли на дослідження. Які саме продукти були інфіковані сальмонелою, поки невідомо.
 
Раніше на Закарпатті отруїлися четверо людей. Медики знайшли людей у приватному будинку непритомними. В реанімацію потрапили троє людей, ще один потерпілий помер.

Related

Події в Україні 7359383575990995854

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item