Меркель і Трамп вимагають від Путіна припинити бомбити Сирію

Наслідки бомбардувань у Східній Гуті

Сирійський режим, а також його російські та іранські союзники призиваються до негайної і повної реалізації резолюції Ради безпеки ООН.

 
Росія повинна припинити бомбардування Сирії. Про це за підсумками телефонної розмови в п'ятницю, 2 березня, заявили канцлер ФРН Ангела Меркель і президент США Дональд Трамп, повідомляє Deutsche Welle.
 
Лідери США і ФРН вважають, що Росія повинна "припинити участь у бомбардуваннях Східної Гути і вплинути на режим президента Сирії Башара Асада з метою завершення наступальних операцій на цивільні райони".
 
"Вони зійшлися в думці про те, що сирійський режим, а також його російські та іранські союзники призиваються до негайної і повної реалізації резолюції Ради Безпеки ООН", - сказано на сайті уряду ФРН.
 
Крім цього, сирійський режим повинен бути притягнутий до відповідальності за триваюче погіршення гуманітарної обстановки в Східній Гуті. Це стосується як застосування хімічної зброї режимом Асада, так і нападами його військ на мирних жителів і блокади, яка перешкоджає доставці гуманітарної допомоги.
 
Нагадаємо, Сирію продовжують бомбити, незважаючи на рішення ООН.
 
Як повідомлялося, Росія почала наземну операцію в Східній Гуті.

Related

Події у світі 389756078710607713

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item