Трампу радять вислати російських дипломатів

Президент США Дональд Трамп

Американський лідер обмірковує рекомендації Ради нацбезпеки США, що стосуються вислання дипломатів РФ з країни в зв'язку зі справою про отруєння Скрипаля.

Рада нацбезпеки США рекомендувала президенту Дональду Трампу вислати з країни російських дипломатів у зв'язку зі справою про отруєння екс-полковника ГРУ Сергія Скрипаля в британському Солсбері. Про це повідомляє CNN з посиланням на джерело.
За інформацією телеканалу, Трамп обмірковує рекомендації, "рішення буде прийнято скоро".
Скільком російським дипломатам, на думку авторів рекомендації, варто залишити США, не уточнюється.
"США розглядають різні варіанти відповіді на обурливі дії Росії в Великобританії, щоб і продемонструвати солідарність з нашим союзником, і залучити Росію до відповідальності за явне порушення міжнародних норм і угод", - заявила офіційний представник Державного департаменту Хізер Науерт.
Нагадаємо, колишній російський розвідник Сергій Скрипаль і його дочка Юлія 4 березня були виявлені без свідомості в британському Солсбері і знаходяться в лікарні в критичному стані. У 2006 році Скрипаль був засуджений в Росії за шпигунство на користь британської розвідки, а в 2010 році - отримав притулок у Великобританії в рамках обміну шпигунами.

Related

Події у світі 307566725174324193

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item