Собчак звинуватила Крим у "всіх бідах Росії" та пояснила, чому їде туди


Кандидатка в президенти Російської Федерації Ксенія Собчак заявила, що Крим став причиною усіх бід країни-агресора.
За її словами, через окупований півострів у РФ проблеми у зовнішній політиці країни і введені антиросійські санкції, передають РИА Новости.
Собчак вважає, що вирішення цієї проблеми може розтягнутися на багато років.
"Ще моїм дітям належить їй дати раду, кримській проблемі, через яку у нас сьогодні і санкції, і всі біди, і величезна кількість проблем з усім світом. Це велика проблема ", - підсумувала Собчак.
Крім того, вона прокоментувала свою недавню спробу поїхати в Крим. Вона стверджує, що мала намір поїхати на півострів з гуманітарною місією, а не для проведення передвиборної агітації.
"Це брехня. Я не збираюся там вести агітацію, я ніколи не збиралася. Я вже зробила кілька заяв, кажучи про те, що я хочу поїхати туди з гуманітарною місією. Друзі, не слухайте брехню, будь ласка ", - заявила Собчак.
Кандидатка у президенти РФ Ксенія Собчак відповіла на слова міністра закордонних справ України Павла Клімкіна, про "політичну шизофренію". За візит до Криму у 2014 році Собчак потрапила до бази "Миротворця". За її словами, у Криму вона разом із журналістом Антоном Красовським збирала інформацію для репортажу.

Related

Події у світі 655139674594146184

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item