Без Холодницького вся робота НАБУ зупиниться - Геращенко

Антон Геращенко
Якщо керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький піде зі свого поста, вся робота НАБУ зупиниться, заявив народний депутат Антон Геращенко в ефірі 112 Україна.
Він пояснив, що відповідно до закону про антикорупційну прокуратуру глава САП Назар Холодницький - єдиний, хто може доручати прокурорам розглядати справи НАБУ. Таким чином, без нього всі справи НАБУ будуть просто чекати, поки з'явиться новий антикорупційний прокурор.
"Вибір нового глави САП може зайняти місяці. А в умовах підготовки до виборів і тієї політичної істерії, яка є, цей процес може бути взагалі заблокований. Тому це - ще одна проблема, з якою може зіткнутися боротьба з корупцією в Україні", - заявив Геращенко.
Що стосується записів, отриманих з прослуховуючих пристроїв у кабінеті Холодницького, то їх поки рано коментувати - варто дочекатися результатів експертизи, впевнений Геращенко.
Раніше в Генпрокуратурі підтвердили слідчі дії стосовно голови САП Холодницького.
Нагадаємо, 20 березня Спеціалізована антикорупційна прокуратура підтвердила, що в робочому кабінеті керівника САП Назара Холодницького знайшли приховану техніку для прослуховування. За даними ЗМІ, прослуховування вели   Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) і Генеральна прокуратура України (ГПУ).

Related

Політика 6185234206408043511

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item