Могеріні: ЄС не визнає російські вибори в Криму

ЄС не визнаватиме вибори в Криму

Проведення виборів президента РФ в українському Криму є порушенням міжнародного права, за яким підуть санкції, заявила віце-президент Єврокомісії.

 
Верховний представник Євросоюзу із закордонних справ Федеріка Могеріні заявила, що ЄС не визнаватиме результатів російських президентських виборів у Криму, які пройдуть 18 березня. Про це вона заявила під час спільного брифінгу з президентом Петром Порошенком 12 березня в Києві, повідомляє Еспресо.TV.
 
Могеріні зазначила, що для Євросоюзу дуже важливо, що цей її візит відбувається, буквально, за кілька днів до четвертої річниці незаконної анексії Криму Росією.
 
За її словами, представники Євросоюзу продовжують не визнавати такі дії Кремля і впроваджують політику, щоб відповісти на це порушення міжнародного права.
 
"Ми також не визнаємо вибори, які проводитимуться в Криму, і продовжимо санкції в цьому відношенні", - зазначила Могеріні.
 
Вона також закликала до поваги всіх жителів окупованого півострова і вимагає вимогу про звільнення всіх людей, що містяться там незаконно.
 
Нагадаємо, Могеріні анонсувала велику інформкампанію ЄС в Україні.
 
Раніше повідомлялося, що Порошенко попросив у ЄС зброю для України.

Related

Політика 1381882494844642303

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item