На Запоріжчині під час спецоперації затримано групу вимагачів

Затримання злочинної групи в Запорізькій області

Злочинна група в складі чотирьох осіб погрожувала жителю Енергодара і вимагала в нього гроші. Вони також підозрюються в скоєнні низки інших злочинів на території області, заявили в поліції.

У Запорізькій області правоохоронці затримали злочинну групу в складі чотирьох осіб, які погрожували жителю Енергодара і вимагали в нього гроші. Вони також підозрюються в скоєнні низки інших злочинів на території області, повідомляє в п'ятницю, 30 березня, прес-служба обласної поліції.
"Під час проведення масштабної спецоперації правоохоронці затримали лідера злочинної групи - раніше судимого жителя Запоріжжя 1985 року народження - і її членів. До складу групи входили жителі Енергодара - 1983, 1990 і 1993 років народження", - йдеться в повідомленні.
За даними поліції, під чса затримання фігурантів було вилучено автомобіль Kia Cerato, документи на цей автомобіль та інші речові докази.

Зазначено, що зараз вирішується питання про обрання щодо них запобіжного заходу. Перевіряється їхня причетність до скоєння інших злочинів на території області.





Раніше повідомлялося, що силовики викрили в Дніпрі комерсантів на фінансуванні самопроголошеної ДНР. Перед цим СБУ затримала п'ятьох анонімних "мінерів" об'єктів у Києві.

Related

Події в Україні 9219571151435965720

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item