"Ск*рвилася так, як не к*рвився ще ніхто" - політтехнолог Порошенка про Савченко


Позафракційний нардеп Надія Савченко дискредитувала себе і втратила довіру людей, перевершивши тим самим решту політиків.
Про це сказав політетхнолог Петра Порошенка Олег Медведєв в ефірі телеканалу "Прямий"
"Я помилився у своїх прогнозах і не передбачав, що із нею (Савченко.) так все відбудеться. Звичайно було зрозуміло, що вона не досвідчена у політиці. Що напевно вона робитиме помилки. Було ясно, що вона доволі швидко втратить свою довіру.
Але вийшло так, що людина, яка казала, що головне не ск*рвитися, ск*рвилася так, як не к*рвився ще ніхто", - сказав він.
"Зазвичай, ніколи не визнаю людину винуватою, до того як буде рішення суду, але наскільки слухав уже саму Надію. Те, у чому її збиралася звинуватити прокуратура, вона повторила у низці відкритих ефірів. Вона це говорить серйозно, не виглядає, що жартує", - додав він.
Радянське, російське, вторгення до Афганістану почалося із штурму президентського палацу і потім була 10-річна окупація
"Звичайно, в країні складна соціально-економічна ситуація, дуже багато людей незадоволені владою. І на рівні емоцій, коли йдеш по базару, серед людей можеш почути, що треба давно взяти кулемет і постріляти. Причому усіх без розбору, і владу і опозицію. Тому Савченко своєю ініціативою потрапила у емоційну нішу очікувань частини суспільства. Це не значить, що люди готові стріляти. Але такі у них емоції. Надія в неї потрапила і отримала підтримку певної частини суспільства", - сказав Медведєв.
"Хотів би пояснити одну річ тим, хто емоційно аплодує Савченко за такі заяви, що треба підірвати Верховну Раду. Радянське, це значить російське, вторгнення до Афганістану почалося із штурму президентського палацу і потім була майже 10-річна окупація тієї країни. Треба думати і аналізувати, частиною яких сценаріїв зазвичай в історії бувають подібні ініціативи", - зауважив політтехнолог.
15 березня генпрокурор Юрій Луценко заявив у Верховній Раді, що Надія Савченко планувала "терористичний акт у стінах парламенту: знищити бойовими гранатами дві ложі, мінометами обрушити купол Верховної Ради і автоматами добивати тих, хто виживе".
Савченко підтвердила такі заяви, однак зазначила, що робила їх, щоб влада відчула страх.

Related

Політика 3953647541723224362

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item