Міністерство фінансів США планує продовжувати тиск на Росію за допомогою додаткових персональних санкцій, заявила заступник міністра фі...


Міністерство фінансів США планує продовжувати тиск на Росію за допомогою додаткових персональних санкцій, заявила заступник міністра фінансів США Сігал Манделкер на виступі в Атлантичній раді.
"Ми сконцентровані на здійсненні тиску на Росію через постійну дестабілізацію ситуації в Україні, зокрема, окупацію Криму і систематичне порушенні прав людини. Позиція Мінфіну США грунтується також на втручанні Росії в американські вибори", – сказала Манделкер.
Посадовець зазначила, що раніше опублікований Мінфіном США список російських політиків високого рангу і олігархів з найближчого оточення Володимира Путіна, буде використаний при розробці майбутніх санкційних обмежень.
У "санкційному списку" вже є 114 російських політиків. Їх звинувачують у корупційних зв'язках з Володимиром Путіним. Документ також має таємний додаток, деталі якого невідомі.
Американські підводні човни здатні повністю знищити Росію, якщо приймуть таке рішення. "Ми готові до всіх наявних загроз, і ніхто не повинен сумніватися в цьому", - заявив голова Стратегічного командування збройних сил США генерал Джон Гайтен у комітеті Палати представників.

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item