Російський журналіст звинуватив Жириновського в сексуальних домаганнях


Журналіст Ренат Давлетгільдеев звинуватив керівника російської партії ЛДПР Володимира Жириновського у домаганнях.
За його словами, політик домагався до нього після фіналу конкурсу "Міс Росія" в 2006 році під час невеликого інтерв'ю. Також помічники депутата насильно намагалися вивести його в "корпоративну сауну ЛДПР", пише журналіст у Facebook.
"Мене за руки намагалися вивезти з будівлі помічники Жириновського і відвезти з ним в корпоративну сауну ЛДПР, а сам він, поки давав невелике інтерв'ю, лапав за дупу так, що руки трусилися з диктофоном. Так, я був зовсім юний, коліна ходили ходором від самої думку про те, що перед тобою депутат, міністр і так далі, здавалося, що я зобов'язаний дивитися їм в рот", - написав Давлетгільдеев.
Інцидент стався ще до того, як сам журналіст зізнався про свою гомосексуальність. За його словами, після того, що сталося він відчував почуття провини за домагання з боку впливових чоловіків.
Журналіст закликав інших чоловіків відкрито заявити про подібні інциденти з боку політиків і представників влади.
Низка журналістів російських інформагентств відмовляються працювати у російській Держдумі. Причиною стали сексуальні домагання з боку Леоніда Слуцького - соратника лідера ЛДПР Володимира Жириновського.

Related

Події у світі 3060544398737565042

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item