У США відкрили українську школу боксу


В американському місті Палатайн, неподалік Чикаго, відкрилася українська школа боксу та кікбоксингу.
Головним тренером став володар 6-го дану, президент Федерації таеквондо України Олег Соловей з Івано-Франківська. Ще одним тренером став його учень чемпіон України, Європи та світу з таеквондо Іван Костюк. Після кількох професійних боїв у США він вирішив припинити виступати, аби займатися тренерською діяльністю, повідомляє vidia.ua.
"Зараз наша школа працює у двох містах — Палатайні та Блумінгдейлі, штат Іллінойс. У школі боксу та кікбоксингу Mmagoal Academy займаються діти від 5 до 14 років у молодшій групі та від 14 і старше — у дорослій групі. Наймолодшому учню школи Mmagoal Academy — лише 4 роки", - розповів Іван Костюк.
Тренування у школі міста Палатайн відбуваються у будинку Спілки української молоді, а в Блумінгдейлі — у приміщені Українського центру при церкві Св. Андрія. У майбутньому Іван Костюк та команда школи планують створити декілька філій і інших штатах.
Іван Костюк займається контактними видами спорту з 14 років. Є майстром спорту та неодноразовим чемпіоном України з кікбоксингу, володарем чорного поясу з таеквондо, призером Чемпіонату Європи з таеквондо 2008 року, а також переможцем Кубку Світу з таеквондо 2009 року в місті Орландо (штат Флорида, США).

Related

Суспільство 415562970793118726

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item