У Горішніх Плавнях затримали угруповання, що займалося розбоєм

Вилучені речі

Очолював угруповання кримінальний авторитет, так званий смотрящий за містом. У 2017 - 2018 роках члени угруповання скоїли низку розбійних нападів і грабежів.

Співробітники Служби безпеки України спільно з Нацполіцією затримали в Горішніх Плавнях Полтавської області учасників організованого угруповання, яке займалося розбійними нападами. Про це повідомляє прес-центр СБУ у четвер, 15 березня.
Спецслужба встановила, що очолював угруповання кримінальний авторитет, так званий смотрящий за містом. У 2017 - 2018 роках члени угруповання скоїли низку розбійних нападів і грабежів.

Підозрювані вимагали гроші у місцевих жителів і комерсантів. Угруповання також контролювало збут наркотичних і психотропних речовин у Полтавській області.





Оперативники спецслужби задокументували майже 10 епізодів протиправної діяльності учасників угруповання. Правоохоронці затримали ватажка бандформування і трьох спільників на вулиці міста.

Під час проведення слідчих дій співробітники СБ України вилучили у зловмисників гроші і наркотики.

Раніше в Запоріжжі поліція затримала чотирьох осіб за підозрою у скоєнні серії розбійних нападів у Запорізькій та Дніпропетровській областях з використанням форми спецпідрозділів поліції.

Related

Гаряча новина 8276053748584293807

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item