У Росії чоловік викрав вагітну від нього школярку

Поліція затримала викрадача

Чоловік вдерся у квартиру, де проживає дівчина, насильно заштовхав її в автомобіль - і тримав під замком у квартирі свого знайомого.

 
У Володимирській області Росії чоловік викрав і силою утримував неповнолітню вихованку корекційного інтернату, яка вагітна від нього. Про це в понеділок, 19 березня, повідомляє РІА Новости з посиланням на дані Слідчого комітету.
 
Зазначається, що в грудні 2017 року 14-річна вихованка корекційного інтернату познайомилася з 33-річним чоловіком, добровільно вступила з ним в інтимні стосунки. У лютому 2018 року вона стала на медичний облік у зв'язку з вагітністю на терміні 8-9 тижнів.
 
"Тринадцятого березня 2018 року підозрюваний проник у квартиру потерпілої, насильно помістив її в автомобіль і примусово доставив у житло свого знайомого. Розраховуючи на ближчу близькість, чоловік утримував вагітну неповнолітню в чужій квартирі в стресовому стані більше 12 годин", - йдеться в повідомленні.
 
Дівчина зуміла додзвонитися до рідних, поліція встановила її місце знаходження, звільнила її і затримала підозрюваного, додали в СК.
 
Слідчі порушили кримінальну справу про викрадення, крім того, чоловік став фігурантом справи про статевий зв'язок з особою, яка не досягла 16-річного віку. Він поміщений під варту, уточнили у відомстві.
 
"З ініціативи слідства неповнолітня вихованка корекційного інтернату, яка перебуває в стані вагітності, знаходиться під контролем органів системи профілактики. При народженні дитини буде вирішуватися питання про можливість її залишення на виховання матері", - інформує СК.

Related

Події у світі 5111508495552726401

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item