Отруєння Скрипаля: Росія відмовилася відповідати на ультиматум Британії

Сергій Лавров прокоментував вимоги Великобританії

У Російській Федерації заявили, що зможуть відповісти на запити Великобританії щодо отруєння екс-шпигуна тільки після отримання доступу до матеріалів справи.

Глава МЗС РФ Сергій Лавров у вівторок, 13 березня, заявив, що Росія не буде відповідати на запити Великобританії, поки не отримає доступ до матеріалів справи, повідомляє Медуза.

За його словами, Москва вимагає доступ до отруйної речовини, яку було використано проти Скрипаля. Росія вже запитувала такий доступ, але отримала відмову.

Лавров зауважив, що згідно з Конвенцією про заборону хімічної зброї Лондон повинен був звернутися до Москви і дати їй 10 днів на відповідь.

Глава МЗС РФ також додав, що Москва зажадала доступ у зв'язку з тим, що отруєна дочка Сергія Скрипаля Юлія є громадянкою Росії. Чи є російський паспорт у Сергія Скрипаля, він не уточнив.
Раніше прем'єр-міністр Великобританії Тереза ​​Мей заявила, що колишній шпигун Сергій Скрипаль і його донька були отруєні розробленою Росією бойовою нервово-паралітичним речовиною військового типу.

У МЗС РФ заяву прем'єр-міністра Великобританії назвали "цирковим шоу в британському парламенті".

Related

Події у світі 6149284960072925430

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item