П'яний чоловік вдарив свого товариша по чарці і знайшов мертвим на наступний день


У Миколаївській області Снігурівського району за підозрою у вбивстві місцевого жителя правоохоронці затримали його 55-річного товариша.
"23 березня до Снігурівського відділення поліції ГУНП в Миколаївській області надійшло повідомлення від жителів одного з сіл району, що в будинку 55-річного чоловіка виявлено тіло його 56-річного товариша", - повідомила прес-служба відділу комунікації поліції Миколаївській області.
Встановлено, що напередодні ввечері в результаті п'яного дебошу господар будинку вирішив довести свою правоту за допомогою фізичної сили, вдаривши другого чоловіка в область носа кілька разів, після чого жертва впала на підлогу, де зловмисник і знайшов його на наступний день без ознак життя. Після цього правопорушник попросив сусідів викликати поліцію і "швидку".
Слідчі почали кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 10 років.
Зловмисника затримали в порядку ст.208 КПК України, а також повідомили про підозру у вчиненні злочину.
Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу.
На Львівщині затримали 44-річного місцевого мешканця. Його підозрюють у вбивстві двох юнаків, тіла яких знайшли напередодні. Затриманий є батьком одного із вбитих, 22-річного хлопця.

Related

Суспільство 174890031881008712

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item