Двоє чоловіків нелегально доставляли зброю із США в Україну


У Сполучених Штатах Майкл Кокс та Майкл Стащишин організували бізнес з поставок зброї та боєприпасів до України без ліцензії Державного департаменту. Озброєння та нічні приціли доставляли на кораблях.
Суд присяжних Піттсбургу в американському штаті Пенсильванія висунув звинувачення чоловікам за протизаконний експорт зброї.
Про це повідомляє Pittsburgh Action News.
Кокс із помічниками закуповували військову техніку та доставляли їх Стащишину. Той володіє бізнесом з вантажоперевезень і відповідав за незаконні поставки.
Якщо їх провину підтвердить суд, підозрювані можуть отримати до 5 років позбавлення волі, виплатити штраф у розмірі $250 000, або і те, й інше.
Нагадаємо, офіційні поставки летального озброєння зі США для потреб ЗСУ пройшли в 2016 році, коли техаська компанія AirTronic USA отримала ліцензію на продаж Україні гранатометів PSRL - створеної в США вдосконаленої версії радянського РПГ-7.
Ця новина про поставки американського озброєння до України, які відбувалися з порушеннями, надійшла на тлі фінальних приготувань до перших офіційних поставок американського озброєння для української армії. За даними президента України Петра Порошенка, це відбудеться вже найближчими тижнями.

Related

Суспільство 1073183118649155520

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item