Консульство Росії закидали яйцями


Активісти добровольчого руху ОУН прийшли до консультва Росії, що на вул. Старонаводницькій, з пікетом проти виборів президента РФ.
Хотіли завадити провести тут голосування. Але прохід до консульства на початку вулиці перекрили нацгвардійці. Нікого не пускають. Активісти почепили на сітку банер "Смерть Росії!". Також закидали консульство яйцями. Жбурляли їх через голови силовиків. Поліція мітингувальникам не завадала. Після 15 хв акції оунівці розійшлися.
На майдані Незалежності в Києві учасники акції "Руху нових сил" розібирали конструкції з інсталяцією про Крим, встановлені біля Стели Незалежності.
Рішення про демонтаж металевих конструкцій учасники акції РНС ухвалили спонтанно, "щоб вони не заважали проводити мітинги", передає кореспондент Gazeta.ua
Поліція та нацгвардійці, які патрулюють центральну частину столиці, у ситуацію не втручаються і не перешкоджають учасникам акції.










Поліція і націоналісти сьогодні перекрили Повітрофлотський проспект у Києві, на якому розташовано Посольство РФ в Україні.
Активісти з "Правого сектора", зі "Свободи" на Національного корпусу розмістили на стенді, що перекриває вулицю, фото загиблих у російсько-українській війні українських воїнів. Також встановили "золоту" фігуру Путіна.
Кримськотатарський Меджліс закликав жителів піовстрова не йти на вибори.
"У нас немає сумніву, що в результаті цих псевдовиборів президентом Росії залишиться Путін, і саме через голосування в Криму, саме внаслідок цього голосування він стає не просто більш "токсичним", але й реально втрачає свою легітимність", - каже лідер Меджлісу Рефат Чубаров.

Представник Європейського Союзу з питань зовнішньої політики і безпеки Федеріка Могеріні заявила, що ЄС не визнаватиме результати виборів президента Росії в окупованому Криму.

Related

Події в Україні 9058159702498470945

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item