Савченко оскаржує своє виключення з комітету з нацбезпеки

Надія Савченко

Верховна Рада не мала права виключати її з комітету з національної безпеки, оскільки законодавство не передбачає виключення члена комітету, вважає нардеп.

 
Народний депутат Надія Савченко збирається в суді опротестувати своє виключення з парламентського комітету з національної безпеки та оборони. Про це вона повідомила в середу, 21 березня на своїй сторінці в Facebook.
 
Вона також опублікувала копію відповідного позову.
 
"Сьогодні мною було подано адміністративний позов до Верховного Суду України про визнання незаконним та скасування постанови Верховної Ради про виключення мене з членів комітету з національної безпеки та оборони", - написала вона.
 
Савченко вважає, що відповідна постанова є незаконною і підлягає скасуванню. Вона стверджує, що законодавство не передбачає відкликання члена комітету.
 
"Неможливо виключити члена комітету з комітету. У законодавстві України є тільки механізми відкликання голови комітету, заступника голови та секретаря комітету", - заявила Савченко.
 
 
Нагадаємо, 15 березня Верховна Рада проголосувала за виключення з комітету з питань національної безпеки народного депутата Надії Савченко.
 
Як повідомлялося 22 березня, комітет з питань регламенту розгляне подання ГПУ на залучення до відповідальності, затримання і арешт народного депутата Надії Савченко.
 

Related

Політика 7471739449825787816

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item