У Львові жінка захотіла проголосувати на виборах президента РФ, її не допустили до будівлі

Пікет біля консульства РФ у Львові
Активісти, які проводять акцію біля будівлі Генерального консульства Росії у Львові, не допустили жінку до будівлі Генконсульства для голосування на виборах президента РФ.
Про це повідомив депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, передає Варта-1.
Під стінами консультва зібрались активісти, які мають намір не допустити на виборчу дільницю охочих проголосувати.
У повідомленні сказано, що близько 12:15 до виборчої дільниці прибула жінка, яка стверджувала, що вона - громадянинка Росії, яка прагне виконати свій громадянський обов’язок та проголосувати. Активісти не дозволили їй зайти у приміщення консульства.
“Після того, як натовп людей попросив цю жінку покинути місце події, вона почала висловлювати своє обурення. Стверджувала, що вчора прибула в Україну із Білорусі та дуже прагне проголосувати.  Працівники поліції перевірили її документи. Не виключено, що це можлива провокація. Жінка чудово володіє українською мовою”, - зазначив Зінкевич.
У прес-службі львівської патрульної поліції наразі не коментують інцидент.
Раніше повідомлялося, що під консульством РФ у Львові спалили міні-копію Кремля. 
Нагадаємо, що 18 березня у Росії відбуваються вибори президента. 
16 березня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що 18 березня режим охорони дипломатичних установ Російської Федерації на території України - в Києві, Харкові, Одесі та Львові - не передбачатиме доступу до цих об’єктів громадян РФ для голосування на виборах.
У Міністерстві закордонних справ України назвали свідомою та скоординованою позицією української влади щодо недопущення 18 березня росіян в дипломатичні представництва РФ на території Україні, тому що проведення виборів президента Росії в Криму грубо порушує міжнародне і українське законодавство.

Related

Події в Україні 7225997841024953012

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item