У поліції прокоментували правопорушення під час мітингу на Майдані Незалежності


Поліція не втручалась у дії мітингувальників, коли вони під час акції на Майдані Незалежності почали розбирати конструкції, правоохоронці лише фіксували правопорушення.
Про це повідомив керівник поліції Києва Андрій Кришенко, передає Нацполіція України.
За його словами, поліція не хотіла спровокувати сутички, тому не перешкоджала діям активістів.
"За закликами спікерів і організаторів люди, які прийшли на акцію, вирішили розібрати конструкції із державною символікою. Конструкції, які символізували єдність України та Криму. Аби не провокувати ситуацію, поліцейські не втручалися, але зафіксували дії тих осіб, які це робили. Кожному з них буде надано правову оцінку", – сказав керівник поліції.
Однак, Андрій Кришенко підкреслив, що акція в центрі Києві відбулася без грубих порушень правопорядку.
"Незважаючи на поведінку окремих осіб, правоохоронці не допустили провокацій і сутичок. До управління поліції доправили двох активних учасників", – повідомив він.
Інцидент з демонтаж конструкцій правоохоронці зареєстровали в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Шевченківського управління поліції. Зараз слідчі вирішують питання про відкриття кримінального провадження за фактом злочину.
Після мітингу у центрі столиці, активісти поїхали до маєтку Петра Порошенка у смт. Козин. Мітингарі виступають перед присутніми, кожен може висловитися на імпровізованій сцені.

Related

Суспільство 116028694884888952

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item