Суд залишив Савченко в СІЗО


Адвокати Савченко просили скасувати рішення Шевченківського суду. Прокурори наполягали на тому, що, перебуваючи на волі, Савченко може ховатися від слідства або перешкоджати йому.

 
Колегія суддів Апеляційного суду Києва відмовилася задовольнити клопотання захисту позафракційного депутата Надії Савченко і залишила чинним рішення суду першої інстанції. Відповідне рішення суд прийняв у четвер, 29 березня.

Савченко заявив відвід військовому прокурору Олександру Климовичу. Після того, як суд відмовив у задоволенні клопотання Савченко, вона заявила відвід суддям.
 
Представники звинувачення назвали це клопотання затягуванням процесу. Це клопотання суд також відхилив.
 
У той же час, судді задовольнили прохання захисту дозволити Савченко під час процесу сидіти поруч з адвокатами.
 
Адвокати Савченко просили скасувати рішення Шевченківського суду про обрання їй запобіжного заходу. Прокурори наполягали на тому, що, перебуваючи на волі, Савченко може ховатися від слідства або перешкоджати йому.
 
Представник прокурора також попросив скасувати рішення Шевченківського суду в частині визнання незаконним затримання Савченко.
 
Раніше уповноважений ВР з прав людини Людмила Денисова заявила, що під час затримання Савченко було порушено вимоги чинного законодавства.

Related

Політика 4028417257663341227

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item