Авторські пісні, фолк і "блатняк" - у Вінниці показали "Х-фактор"

 

Щойно у Вінниці завершився передкастинг на 9 сезон вокального шоу "Х-фактор". Організатори повідомили, що у відборі взяли участь кілька сотень вокалістів та музичних гуртів.
"Сьогодні у нас "закрите" прослуховуваня. Не будемо повідомляти точну кількість учасиків та переможців, адже інтригу "Х-фактора" потрібно зберігати до кінця", - сказали організатори.
На попередній відбір приїхали не тільки вінничани, але й мешканці із інших міст.
Суддів намагалися вразити акапельним співом, виконанням народних пісень, нестандартним поєднанням музичних інструментів, авторськими піснями та несподіваним аранжуванням.




Учасники гурту "JazzForCat" з міста Калинівки вражали суддів акустичним роком і французьким шансоном. Головною їхньою родзинкою гурту стало поєднання звучання гітари і кларнета.
Інший гурт "2VN" прибув у неповному складі. Барабанщик віддав перевагу "реальній" роботі, а не музиці. Проте програміст і філологиня виступили перед суддями з авторською піснею "Время" і "Садок вишневий коло хати" із власним оранжуванням.
За словами організаторів, більшість зареєстрованих учасників відбору не мають музичної освіти. "Головне показати "Х-фактор", а не диплом про освіту і трудовий стаж", - говорять організатори.
Вікор Теклюк, зварювальник на будівництві, прийшов на кастинг з "блатняцькою" піснею. За словами Віктора, саме колеги порадили прийти і показати свій співочий талант. "Музичної освіти не маю. Я самоук", - каже чоловік.
Студент Юрій Свічкар з Хмільника професійно займається співом. "Співаю з 7 років і не уявляю життя без музики. Повірив у себе після позитивних відгуків заслуженого артиста України Івана Дзюби. Також отримав похвалу від голосу країни Олесі Вітковської. Це стало ключовим у прийнятті рішення прийти на шоу "Х-фактор", - розповів хлопець.
Дирегент хору Юрій Борта з міста Іллінців зізнається, що уже вдруге приходить на шоу. "Тоді я провалив кастинг. За три роки я серйозно займався вокалом і сьогодні спробую свої сили з піснею "Ми будемо разом" С.К.А.Й", - каже хлопець.
Результати передкастингу не розголошуються.
Судді індивідуально будуть телефонувати кожному з учасників відбору і говорити результат.
На "сліпих прослуховуваннях" Зіанджа, дівчина-трансгендер, своїм виконанням пісні "Smashed into you" популярної американської співачки Beyonce розвернула всі чотири тренерські крісла. Зірковим наставником обрала Потапа.

Related

Суспільство 1505858264319032113

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item