В Одесі перекрили канал контрабанди екстазі


Оперативники СБУ встановили, що організатор наркотрафіку доставляв наркотики з-за кордону через одного з міжнародних поштових операторів.

В Одесі силовики затримали місцевого жителя і його спільницю за підозрою в організації каналу контрабанди в Україну психотропних речовин. Про це повідомляє прес-центр СБУ в понеділок, 12 березня.
Згідно з повідомленням, оперативники спецслужби встановили, що організатор наркотрафіку доставляв наркотики з-за кордону через одного з міжнародних поштових операторів.
За даними СБУ, посилки з психотропними речовинами забирала його спільниця. Зловмисники реалізовували наркотик у роздріб на території регіону, повідомили в спецслужбі.






Правоохоронці затримали підозрюваних після отримання одного з поштових відправлень, у якому було 500 таблеток екстазі, розповіли в СБУ. За їхніми даними, вартість вилученої партії на чорному ринку становить близько 200 тисяч гривень.
Затриманим повідомлено про підозру в учиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.305 (Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів) КК.
Раніше співробітники поліції і Генеральної прокуратури провели 13 обшуків у справі по збуту наркотиків в особливо великих розмірах - загалом було вилучено 146 кг трамадолу вартістю 10 млн гривень.

Related

Гаряча новина 6944440266762148665

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item