Під Києвом поліція "накрила" підпільну нарколабораторію

Вартість вилучених наркотиків за цінами "чорного" ринку становить близько мільйона гривень

Щотижня нарколабораторія виготовляла близько двох кілограмів психотропної речовини і півкілограма метадону. Організатора розшукували вже шість років.

У Київській області поліція викрила нарколабораторію з виготовлення амфетаміну та метадону. Також правоохоронці затримали організатора незаконного виробництва, який перебував в розшуку шість років, повідомляє прес-служба Нацполіції.
Поліцейські встановили, що нарколабораторія діяла півтора року. Щотижня наркоділок виготовляв близько двох кілограмів психотропної речовини і півкілограма метадону, які збував на території Києва та області.
Наркоторговець уже притягувався до відповідальності за причетність до подібних злочинів.
У нарколабораторії було вилучено понад 1,5 кг амфетаміну, 100 г метадону, 300 г гашишу і більш як 20 літрів прекурсорів. Також вилучено лабораторне обладнання і спеціалізовані технічні приладдя, призначені для виготовлення наркотиків.
У поліції зазначили, що вартість вилучених наркотиків та психотропних речовин за цінами "чорного" ринку становить близько мільйона гривень.
Затриманий наркоділок протягом шести років перебував у розшуку за скоєння аналогічних злочинів. Зловмисник заарештований. Йому інкримінують збут наркотичних засобів або психотропних речовин в особливо великих розмірах, за що передбачено санкції у вигляді позбавлення волі на термін до 12 років з конфіскацією майна.




Related

Гаряча новина 2159026222873316535

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item