У Пентагоні розповіли про можливість знищення Росії


Американські підводні човни здатні повністю знищити Росію, якщо приймуть таке рішення.
"Ми готові до всіх наявних загроз, і ніхто не повинен сумніватися в цьому", заявив голова Стратегічного командування збройних сил США генерал Джон Гайтену комітеті Палати представників, повідомляє "Голос Америки" .
"Вони не можуть нічого зробити, крім масивної атаки проти нашої країни, на яку ми не змогли б відповісти. До речі, вони не знають, де знаходяться наші підводні човни, а вони здатні знищити їхню країну, якщо ми підемо цим курсом", - додав він.
Заяви Путіна викликали розчарування у США.
"Ми стурбовані деякими положеннями доктрини, які виходять від Росії, розмовами про ранню ескалацію, посиленням ролі ядерних засобів в конфлікті", - заявив заступник міністра оборони США з політичних питань Джон Руд.
Він відкинув заяви Москви про те, що в РФ розробляють нові ядерні озброєння в зв'язку з відмовою Вашингтона дотримуватися попередніх угоди в галузі контролю над озброєннями.
"Сполучені Штати надалі залишаються відданими нашим зобов'язанням в галузі контролю над озброєннями. На жаль, попередня практика Російської Федерації в тому, що стосується дотримання нею зобов'язань в галузі контролю над озброєннями, залишає бажати кращого", - сказав Руд.
1 березня в посланні Федеральним зборам президент РФ Володимир Путін заявив про створення новітньої зброї, зокрема крилатої ракети з надпотужною ядерною установкою, підводного безпілотника і новітньої лазерної зброї.
Путін заявив, що не блефує, тому не слід розгойдувати човен "по імені планета Земля", вводячи проти РФ санкції та інші обмеження.

Related

Події у світі 5719162541671730053

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item