Проти причетних до виборів президента РФ в Криму введуть санкції - МЗС

Олена Зеркаль: Проти колаборантів буде застосований режим санкцій
У Міністерстві закордонних справ України анонсували введення санкцій проти осіб, які сприяють проведенню виборів президента Росії на території анексованого Криму.
"Звичайно, ми вже зараз відпрацьовуємо весь цей список людей, які колаборанти, які беруть участь у виборчих комісіях, які допомагають проведенню виборів... це буде режим санкцій", - сказала в ефірі 5 каналу заступник міністра закордонних справ з питань євроінтеграції Олена Зеркаль, передає Інтерфакс-Україна.
У МЗС наголосили, що буде складно застосувати санкції щодо звичайних громадян, які візьмуть участь в голосуванні на виборах, через відсутність технічної можливості відстежити, хто конкретно брав участь в голосуванні.
Нагадаємо, що Верховна Рада закликала міжнародне співтовариство не визнавати результати виборів президента РФ у зв'язку з незаконним проведенням голосування на території тимчасово окупованих Криму і Севастополя.
Вибори президента РФ призначені на 18 березня 2018 року - день анексії Криму. У цей день чотири роки тому було підписано так звану угоду "про прийняття Криму і міста Севастополя до складу Росії".
За непідтвердженими даними, президент Росії Володимир Путін збирається проголосувати на виборах в окупованому Криму.

Related

Політика 4557210448403696340

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item