Ой, все. Вчені поставили під сумнів існування точки G


Медики з лікарні Остіна в Мельбурні, Австралія провели дослідження, яке поставило під сумнів існування точки G.
В ході дослідження, в якому взяли участь 13 жінок у віці від 32 до 97 років, секс-експерти і гінекологи намагалися виявити точку G. У результаті з'ясувалося, що немає ніяких анатомічних доказів її існування, пише Maxim.
Зокрема, автори дослідження повідомили, що не змогли виявити в передбачуваній «зоні задоволення» нічого схожого на описану в 1950-х роках німецьким гінекологом Ернстом Грефенбергом точку G. Нагадаємо, він стверджував, що це невелика частина передньої стінки піхви, розташована на глибині 2, 5-7,6 сантиметра, за лобковою кісткою і уретрою, аналог передміхурової залози у чоловіків.
Провідний дослідник, доктор Натан Хоаг припустив, що жінки відчувають задоволення від стимуляції міфічної точки G виключно через безпосередню близькість до клітора. Таким чином, задоволення від стимуляції цієї зони - всього лише один з видів кліторального оргазму.
«Істотний висновок, який можна зробити за результатами нашого дослідження, полягає в тому, що точки G, яку спочатку виявив Грефенберг і яка згодом була популяризована серед жінок з різних країн світу, анатомічно не існує», - стверджує Хоаг.

Related

Цікаво 2931676124740888268

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item