В Україні почали збирати кросовер Skoda


На заводі в Закарпатті почали збирати кросовер Skoda

На заводі Єврокар, який знаходиться в селі Соломонове Закарпатської області, з 15 березня почали офіційно виробляти кросовер SUV моделі Skoda Karoq.

 
Завод Єврокар на Закарпатті почав складання нового кросовера SUV моделі Skoda Karoq. Про це в п'ятницю, 16 березня, повідомляють Новини Закарпаття.
 
За словами генерального директора заводу Ігоря Царенка, Єврокар - єдиний виробник легкових автомобілів в Україні.
 
Цього року підприємство планує випустити 628 автомобілів Skoda Karoq, а вже наступного - приступить до виробництва нового кросовера.
 
За даними Аutoua, на українському ринку Skoda Karoq 2018 модельного року пропонується в передньопривідній версії з бензиновим мотором 1.5 TSI (150 к.с., 250 Н · м) у двох комплектаціях: Ambition і Style. Мотор поєднується з 7-ступінчастим "роботом" DSG.
 
У комплектації Ambition кросовер оснащується клімат-контролем, медіасистеми з кнопками управління на кермі та Bluetooth, фронтальними і передніми бічними подушками безпеки, салонним дзеркалом з автозатемненням, датчиком дощу, протитуманними фарами і 16-дюймовими легкосплавними колісними дисками. Крім цього, передбачений підігрів передніх сидінь і зовнішніх дзеркал.
 
У виконанні Style до цього списку додається електропривод кришки багажного відділення, поперекова підтримка сидінь першого ряду, камера заднього виду і задні датчики паркування, круїз-контроль, аудіосистема Bolero, контроль тиску в шинах і система утримання при старті на підйомі.

 
Нагадаємо, раніше експерти Auto-Consulting оприлюднили рейтинг найбільш популярних автомобілів в Україні. На першому місці опинився Kia Sportage.

Related

Економіка 5555824686754578696

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item