Жительку Донецька посадили на 10 років за "шпигунство"

У ДНР регулярно ловлять "шпигунів"

Жінка нібито виконувала завдання СБУ і передавала українським спецслужбам відомості про співробітників "фонду державного майна" ДНР.

У самопроголошеній ДНР жительку Донецька засудили до 10 років тюремного ув'язнення за "шпигунство" на користь спецслужб України. Про це повідомила "генпрокуратура" сепаратистів у середу, 4 квітня.
"Вироком військового трибуналу на правах палати верховного суду ДНР громадянка Г. визнана винною в скоєнні злочину, передбаченого ст. 321 КК ДНР2", - йдеться в повідомленні.
Сепаратисти зазначають, що жінка була "держслужбовцем". У вересні 2015 року вона нібито прибула в Запоріжжя, де діючи умисно і протиправно дала згоду на співпрацю з іноземною розвідкою, а саме зі Службою безпеки України.
"Виконуючи завдання іноземної розвідки, у період з лютого до жовтня 2016 року, М. за допомогою мережі інтернет передавала в СБУ відомості про співробітників фонду державного майна, а також іншу необхідну інформацію про діяльність фонду", - додали в Генпрокуратурі.
Раніше повідомлялося, що в ДНР засудили на 19 років жителя Дебальцеве. Його звинувачували в шпигунстві на користь України і незаконному зберіганні зброї.

Related

Суспільство 8652376131776037152

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item