Грабіжники вкрали у селі 3 млн грн


Грабіжники на Кіровоградщині обікрали 11 будинків заможних селян більше ніж на 3 млн грн.
Злочинцями виявилися 2 чоловіків з Сумської та Полтавської областей, пишуть fakty.ua.
"Зловмисники знаходили своїх майбутніх жертв в соцмережах, де ті виставляли фото, які свідчать про матеріальний добробут, і вказували дати сімейних свят. Завдяки цій інформації вони відстежували, коли господарів немає вдома. Перед цим порушники ще деякий час через бінокль спостерігали за будинком, чекаючи, коли він залишиться без нагляду. За кілька годин зловмисники встигали оглянути приміщення і знайти схованки або сейфи з грошима та ювелірними виробами", - каже начальник прес-служби ГУНП Кіровоградської області Віталіна Бевзенко.
Правоохоронці виявили злочинців та встановили за ними стеження. Грабіжників затримали, коли вони обносили ще один будинок в Новоукраїнському районі.
В автомобілі затриманих було виявлено два пістолети, споряджені патронами, рації, балаклави і балончики з газом нервово-паралітичної дії. Крім того, вилучено ювелірні вироби з золота і срібла, а також близько 52 тис. грн, викрадених з будинку. У записнику у зловмисників був список майбутніх жертв з їхніми даними.
На Києвщині зловмисники, тікаючи від поліції, після того як пограбували магазин, захопили квартиру з дітьми і їх бабусею. Злочинці побили продавця магазину і забрали 14 тисяч гривень. Після цього банда зловмисників зробила спробу втекти, однак правоохоронці почали переслідувати крадіїв.

Related

Гаряча новина 2417716548073754896

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item