Дієтолог дав 7 порад, як насолоджуватись шашликом без шкоди для фігури


Шашлик може приносити не тільки насолоду, а й неприємні сюрпризи. Наприклад, зайві кілограми. Щоб цього уникнути, треба не допускати помилки при приготуванні.


1. Телятину краще купувати з передньої частини або ошийок. Тоді шашлики не будуть жорсткими.
2. Для маринаду підійде сіль, перець, цибулю. На 1 кілограм телятини йде 250 грам очищеної цибулі. Досить, щоб м'ясо промаринувалося 2-3 години.
3. Курячий шашлик краще робити у вигляді стейків і відправляти їх на гриль. Тому що в шашлику може вийти м'ясо сухуватим.
4. Куряче філе маринується 30 хвилин.
5. До цього шашлика треба додати овочів: кабачок, баклажан, помідор. Так м'ясо стане соковитим.
6. Для рибного шашлику прекрасно підійде скумбрія. Вона буде дуже жирною. Можна так само взяти коропа, піленгас. Маринувати не більш 15 хвилин з сіллю, перцем і лимонним соком.
7. Для овочевого шашлика підійдуть печериці, кабачки, баклажани. Замаринувати печериці уорному перці та соєвому соусі 15 хвилин. Можна нанизувати на шампури або викладати на решітку.

Отримуйте Свіжі Новини в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/freshnewsua

Related

Смачно 5368765784175065987

Дописати коментар

Follow Us

Translate

Hot in week

Recent

Comments

Народ проти-політичне ток-шоу

Виберіть бажане відео, натиснувши "PLAYLIST" у лівому кутку цього програвача.

Google+ Followers

Варто подивитись

Виберіть бажане відео, натиснувши "PLAYLIST" у лівому кутку цього програвача.

Facebook

Кількість переглядів

Яндекс.Метрика
item