Дієтолог дав 7 порад, як насолоджуватись шашликом без шкоди для фігури


Шашлик може приносити не тільки насолоду, а й неприємні сюрпризи. Наприклад, зайві кілограми. Щоб цього уникнути, треба не допускати помилки при приготуванні.


1. Телятину краще купувати з передньої частини або ошийок. Тоді шашлики не будуть жорсткими.
2. Для маринаду підійде сіль, перець, цибулю. На 1 кілограм телятини йде 250 грам очищеної цибулі. Досить, щоб м'ясо промаринувалося 2-3 години.
3. Курячий шашлик краще робити у вигляді стейків і відправляти їх на гриль. Тому що в шашлику може вийти м'ясо сухуватим.
4. Куряче філе маринується 30 хвилин.
5. До цього шашлика треба додати овочів: кабачок, баклажан, помідор. Так м'ясо стане соковитим.
6. Для рибного шашлику прекрасно підійде скумбрія. Вона буде дуже жирною. Можна так само взяти коропа, піленгас. Маринувати не більш 15 хвилин з сіллю, перцем і лимонним соком.
7. Для овочевого шашлика підійдуть печериці, кабачки, баклажани. Замаринувати печериці уорному перці та соєвому соусі 15 хвилин. Можна нанизувати на шампури або викладати на решітку.

Related

Смачно 5368765784175065987

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item