Легендарні Abba випустять дві новi пісні вперше за 35 років

Легендарні Abba випустять дві новi пісні вперше за 35 років
Гурт пройшов цифрове сканування і був «омолоджений»
Легендарний шведський гурт Abba оголосив, що записала дві нові пісні з часів розпаду колективу в 1983 році, пише The Guardian.
"Рішення про те, щоб розвинути захоплюючий проект туру аватарів групи Abba, викликало несподівані наслідки. Ми всі відчували, що 35 років потому було б здорово знову об'єднатися і зайти в студію звукозапису. Так ми і зробили. І це було схоже на те, ніби час зупинився, і ми просто були в короткій відпустці. Дуже радісний досвід!" - написали музиканти у акаунті в Instagram.


Одна з двох нових пісень під назвою Still Have Faith in You буде представлена ​​на телебаченні в грудні.
Минулого тижня в Брюсселі один з учасників шведської четвірки Бьорн Ульвеус розповів про майбутній проект гурту. Центральним буде двогодинне телешоу, де колектив буде виступати у вигляді комп'ютерних аватарів. Він додав, що гурт пройшов цифрове сканування і був «омолоджений», щоб виглядати так, як в 1979 році, коли давав свій третій і останній тур.
З наступного року аватари шведської четвірки відправляться в тур по всьому світу.
Abba - шведський колектив, який був 1972-1982 роках. Був названий за першими літерами імен виконавців: Агнета Фельтског, Бьорн Ульвеус, Бенні Андерссон, Анні-Фрід Лінгстад. Є одним з найбільш успішних колективів за всю історію популярної музики.

Related

Цікаво 3696651414971792214

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item