Добряче шваркнуло: показали вражаюче випробування ракетного комплексу "Скіф"


В Україні на одному з військових полігонів провели успішні випробування нової модифікації протитанкового керованого ракетного комплексу "Скіф".
Це експортна версія українського ПТРК "Стугна-П", повідомляє у Facebook КБ "Луч".
"Конструкція вдосконаленого протитанкового керованого ракетного комплексу "Скіф" зазнала низки змін. Всі модифікації були спрямовані на адаптацію пускової установки для використання її в умовах м'яких грунтів та піску", - йдеться у повідомленні.
Сама ракета не зазнала змін, оскільки від початку розроблялася для застосування в будь-яких кліматичних і погодних умовах, без винятків.
"Унікальна розробка має ряд технічних переваг, які гарантують знищення рухомих і нерухомих сучасних броньованих цілей, що мають комбіновану, рознесену або монолітну броню, у тому числі з динамічним захистом. Крім цього, український ракетний комплекс також здатний вражати малорозмірні цілі типу довготривалих вогневих точок, танки в окопі, легкоброньовані об'єкти і вертольоти, що робить його універсальним вогневим засобом стримування на полі бою", - сказано в повідомленні.
Так звані представники "народної міліції" окупованого Луганська показали свої позиції, знищені цієї ночі.
Терористи стверджують, що Збройні сили України обстріляли їх "з метою зірвати парад 9 травня", передає сайт бойовиків ЛИЦ.

Related

Події в Україні 12708631823275772

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item