США не планують скасовувати зустріч Трампа й Путіна

Володимир Путін і Дональд Трамп

Підготовка до зустрічі американського президента Дональда Трампа з лідером Росії Володимиром Путіним продовжиться, незважаючи на черговий раунд санкцій.

Підготовка до зустрічі лідера США Дональда Трампа з російським президентом Володимиром Путіним продовжиться, незважаючи на черговий раунд санкцій проти Росії. Про це заявила прес-секретар президента США Сара Сандерс, передає РИА Новости.
Її запитали, чи не означають нові санкції скасування зустрічі. 
"Ні, зовсім ні. Як говорив президент, ми хочемо добрих відносин із Росією, але це буде залежати від деяких дій росіян. Тим часом президент, як і раніше, буде займати жорстку позицію щодо Росії, поки ми не побачимо реалізації цих змін. Ми продовжимо роботу над тим, що потрібно зробити, щоб ця зустріч з Володимиром Путіним відбулася в якийсь момент", - сказала Сандерс. 
Раніше Путін і Трамп домовилися про можливість саміту, Білий дім заявляв, що можливим місцем зустрічі може стати Вашингтон.
6 квітня США ввели новий пакет санкцій щодо Росії. До списку потрапили сім великих російських бізнесменів, 14 держкомпаній і 17 високих чиновників РФ.

Related

Події у світі 247811596219692532

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item