Вашингтон заборонив американцям вести бізнес із росіянами


США заморозять активи усіх фізичних та юридичних осіб з "кремлівського списку". Американцям заборонили вести будь-які справи з громадянами Росії, які потрапили під нову хвилю санкцій.
"Усі активи, що підпадають під юрисдикцію США, зазначених фізичних і юридичних осіб, а також будь-яких інших суб'єктів, які потрапили під дію закону про санкції, заморожені, а особам із США заборонено мати з ними будь-які справи", - повідомила прес-служба Міністерства фінансів США.
До списку санкцій будуть внесені особи, які не є резидентами США, але сприяють діяльності санкційних російських компаній.
За слровами мінстра фінансів США Стівена Мнучіна, російська влада навмисно діє на користь олігархів та фінансових еліт.
"Російський уряд бере участь у різноманітних злочинницьких діях у всьому світі, включаючи продовження окупації Криму та підтримки насильства у Східній Україні, постачання режиму Асада озброєння, хоч цей режим наносить удари по цивільних особах", - сказав він.
У США вважають одним із найважливіших для України завдань - переобрання складу Центральної виборчої комісії. На цьому наголосила посол США в Україні Марі Йованович.

Related

Події у світі 54668411404295647

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item