В Івано-Франківську суд заарештував шістьох осіб, підозрюваних у стрільбі

Затримані підозрювані

Підозрювані виявилися співробітниками приватної охоронної фірми. Слідство підозрює їх у хуліганстві з особливою зухвалістю і застосуванні зброї.

 
В Івано-Франківську суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без можливості внесення застави шістьом чоловікам, яких підозрюють у стрілянині в нічному клубі в ніч на 1 квітня. Про це повідомляється на порталі Судової влади України у вівторок, 3 квітня.
 
Підозрювані виявилися співробітниками приватної охоронної фірми. Досудове слідство підозрює їх у скоєнні злочину за статтею про хуліганство з особливою зухвалістю і застосуванням зброї (ч.4 ст.296 КК України).
 
Зазначені особи, жителі Київської, Харківської і Луганської областей у ніч із суботи на неділю 1 квітня, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, вчинили хуліганські дії в нічному клубі Ельдорадо.
 
"Окрім завдання тілесних ушкоджень двом випадковим відвідувачам зазначеного розважального закладу були також завдані вогнепальні поранення", - йдеться в повідомленні.
 
Нагадаємо, у ніч на 1 квітня в нічному клубі Івано-Франківська сталася стрілянина. Тоді постраждали двоє людей. Поліція затримала 11 осіб.

Related

Гаряча новина 3672500757708587211

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item