У Києві затримали чоловіка, який стріляв по вікнах будинків

Поліція затримала жителя Києва, який стріляв по вікнах будинків

Під час обшуку квартири підозрюваного вилучили пістолет, набої до нього та стріляну гільзу. Чоловікові загрожує до 7 років позбавлення волі.

У Києві поліція затримала чоловіка, який стріляв по вікнах житлових будинків у Солом'янському районі. Про це в понеділок, 9 квітня, повідомляє відділ комунікації столичної поліції.

Як наголошується, в суботу, 7 квітня, в поліцію звернулася мешканка району та розповіла, що вікно її квартири по вулиці Митрополита Липківського пошкоджено кулею. А через кілька хвилин аналогічне повідомлення надійшло від мешканки сусіднього будинку.

За викликом виїхали патрульні, слідчо-оперативні групи територіального і Головного управлінь поліції. Правоохоронці оглянули обидва будинки. У вікнах квартир виявили отвори, попередньо від пострілу з пістолета. Експерти вилучили дві кулі.
Встановлено, що постріл був зроблений з вікна квартири, розташованої навпроти будинків постраждалих.

Особу злочинця вже встановили. Правопорушника затримано. Під час обшуку квартири підозрюваного вилучили пістолет, набої до нього та стріляну гільзу.

Згідно з повідомленням, унаслідок пострілів ніхто не постраждав. Слідчим відділом Солом'янського управління поліції відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження. Зловмиснику загрожує до 7 років позбавлення волі.

Раніше у Львові патрульні затримали чоловіка, який відкрив стрілянину в під'їзді, а потім сховався в шафі.

Related

Суспільство 824059018549261971

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item