У Херсоні викрили лабораторію з виготовлення амфетаміну

Зловмисники щомісяця отримували від продажу психотропних речовин близько 100 тисяч гривень
Співробітники Служби безпеки України у Херсоні викрили нарколабораторію з виготовлення амфетаміну.
Про це повідомляє прес-служба СБУ.
"Незаконне виробництво психотропів організували двоє мешканці обласного центру в орендованій квартирі одного із зловмисників. Ділки збували "товар" на території Херсонської та Миколаївської областей та намагалися створити власну мережу наркодилерів", - зазначається у повідомленні.
За оперативною інформацією, зловмисники щомісяця отримували від продажу психотропних речовин близько 100 тисяч гривень. Оперативники затримали їх на одній з вулиць Херсона під час спроби збуту чергової партії амфетаміну вагою тридцять грамів.
Під час обшуків за місцями проживання фігурантів справи та нарколабораторії правоохоронці виявили велику партію амфетаміну, прекурсори та обладнання для його виготовлення.
Обом затриманим повідомлено про підозру у скоєнні злочину та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 та ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють інших осіб, причетних до протиправних дій.
Раніше повідомлялося, що поліцейські знайшли наркоторговця за фотографією його рук в месенджері. Вони "зняли" з них відбитки.

Related

Гаряча новина 4465111658909526898

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item