Військовий покінчив життя самогубством і зняв це на телефон


У Миколаєві військовий особливого призначення Повітряних сил України зняв власне самогубство на камеру смартфона.
Солдату був всього 21 рік. Він зайшов в туалет, зарядив зброю і встановив мобільний телефон так, щоб його було видно. Через секунди військовий натиснув на курок і вистрілив собі в голову. Коли товариші по службі почули постріл, то відразу прибігли на місце суїциду. Про це повідомляє видання "Новости N", посилаючись на друзів військового.
На місце події викликали поліцію, військову службу правопорядку, військову прокуратуру.
В кишені куртки загиблого була виявлена ​​коротка передсмертна записка, в якій солдат повідомляв, що жити так більше не може, і звернення до матері з проханням не повертатися до країни і залишатися за кордоном (мати загиблого солдата працює за кордоном).
Телефон загиблого з відеозаписом вилучили правоохоронці.
За фактом смерті військовослужбовця відкрито кримінальне провадження.
В українській армії головною причиною самогубств є проблеми в сім'ях військових, з якими вони не можуть впоратися.
"Багато тих, хто не витримує психологічного тиску соціальних і побутових проблем, які відбуваються у нього в родині, правової незахищеності. Особливо, коли сімейні проблеми пов'язані з довгою відсутністю військовослужбовця будинку, від якого рідні чекають їх вирішення, а людина служить в даний момент і не може приділити близьким достатньо уваги. Левова частка причин, через які відбувається самогубство, - це проблеми в сім'ї військовослужбовця, його здатність переносити психологічні навантаження", - заявив начальник управління морально-психологічного забезпечення Генштабу ЗСУ, генерал-майор Олег Грунтковський.

Related

Гаряча новина 5439564866364728458

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item