Боєць ЗСУ підірвався на снаряді, йому ампутували ногу


Військовослужбовець ЗСУ Юрій Завєрзаєв, який під час виконання бойового завдання в зоні АТО підірвався на невідомому вибуховому пристрої, зараз знаходиться у важкому стані.
Про стан постраждалого сержанта написали на сторінці 93-ї окремої механізованої бригади в Facebook.
"Завєрзаєв брав участь в АТО з початку агресії Росії проти України і обороняв позиції неподалік від Шахти Бутівки на Донецькому напрямку, коли отримав важкі поранення внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої", - повідомляється.
Пораненого воїна привезли до Волноваської Центральної районної лікарні, де у нього діагностували відкритий перелом обох кісток в нижній третині правої гомілки, перелом великої гомілкової кістки в середній третині лівої гомілки, проникаюче поранення черевної порожнини, поранення лівої половини грудної клітини, поранення м'яких тканин шиї, а також травматичний шок 3-4 ступеня.
"На даний момент військовослужбовець перебуває в Головному військовому клінічному госпіталі Міноборони у Києві, йому ампутували ногу і змогли стабілізувати стан, однак, його життя все ще знаходиться під загрозою", - зазначається.
Бойові побратими потерпілого просять про допомогу всіх небайдужих.
Бойовики на Донбасі знайшли тіло військовослужбовця, який зник з військової частини 29 березня.

Related

Події в Україні 1073195178829991613

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item