У Нацгвардії озвучили подробиці вибуху на полігоні у Кривому Розі

У Нацгвардії озвучили подробиці вибуху на полігоні у Кривому Розі
Один з нацгвардійців отримав тяжкі поранення
У Національній гвардії України спростували інформацію, що на полігоні у Кривому Розі Дніпропетровської області військовослужбовці підірвались на гранатах.
Як повідомив у коментарі Громадському радіо прес-секретар Нацгвардії України Вадим Голуб, вибух стався, коли нацгвардійці йшли встановлювати мішені для стрільби зі снайперської зброї. На момент події військовослужбовці ще не отримали боєприпаси.
За його словами, один з трьох постраждалих військовослужбовців перебуває у важкому стані. Двоє інших отримали більш легкі поранення. "Зараз лікарі працюють на тим, щоб повернути їм здоров’я", - сказав прес-секретар Нацгвардії.
У лікарні Кривого Рогу, куди госпіталізували потерпілих, повідомили, що нацгвардійці перебувають у реанімації, вирішується питання про переведення їх до відділення політравми, передає Перший криворізький.
"О 09:50 були доставлені троє молодиків з полігону. Вони потрапили відразу в операційну. Зараз вони знаходяться в реанімації", - сказав завідувач приймальним відділенням другої міської лікарні Володимир Степанов.
Представник Національної гвардії Максим Зубов повідомив, що один з поранених проходив строкову службу, інші - контрактники.
За даним фактом проводиться розслідування. У військовій прокуратурі Криворізького гарнізону уточнили, що попередня кваліфікація проводиться за ст. 414 Кримінального кодексу України (необережне поводження зі зброєю).
Нагадаємо, що вранці 5 квітня на полігоні 17-ї окремої танкової бригади Збройних сил України у Кривому Розі внаслідок вибуху невстановленого предмета дістали поранення троє військовослужбовців Національної гвардії.

Related

Події в Україні 3284330572989795761

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item