Парубій підписав дві постанови щодо агресії Росії та "виборів Путіна"


Голова Верховної Ради Андрій Парубій підписав 2 постанови про невизнання виборів президента РФ у Криму та відповідальності Росії за збройну агресію проти України.
"Я підписав постанову 8168-1 про невизнання Україною легітимності виборів президента РФ на тимчасово окупованих територіях України — АР Крим та місті Севастополь. В цій постанові є звернення і до наших партнерів, щоб вони зайняли таку ж тверду позицію стосовно невизнання виборів президента РФ і постанову 5463 про комплекс невідкладних заходів щодо практичної реалізації міжнародно-правової відповідальності РФ за збройну агресію проти України", — повідомив Парубій під час засідання погоджувальної ради парламенту у понеділок, 2 квітня.
За його словами, у постанові є звернення до міжнародних партнерів з проханням зайняти таку ж "принципову" позицію стосовно невизнання виборів президента Російської Федерації.
22 березня Верховна Рада України визнала нелегітимними вибори президента РФ на території анексованого Криму. За постанову №8168-1 проголосували 255 народних депутатів. Також, ВРУ закликала "міжнародне співтовариство застосовувати додаткові санкції проти Російської Федерації та персональні санкції до осіб, причетних до організації і проведення незаконного голосування.

Related

Політика 4191205356694118940

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item