Україна перебуває в пріоритетах ФРН - Порошенко

10 квітня Порошенко зустрінеться з Меркель

У коаліційній угоді німецького уряду питання України, а також питання введення миротворців на Донбасі є ключовими, заявив глава держави.

Україна перебуває в пріоритетах нового уряду Німеччини. Таку заяву в понеділок, 9 квітня, на своїй сторінці у Twitter зробив президент Петро Порошенко.
Порошенко повідомив, що здійснить візит до Німеччини.
"У понеділок я вирушаю до Німеччини. Це одна з перших зустрічей нового німецького уряду з пані канцлером. Я дуже вдячний за ті пріоритети, які вона виставляє, й Україна дуже високо в пріоритетах Німеччини. Як приклад можна сказати, що в коаліційній угоді німецького уряду питання України, питання миротворців є ключовим. Там буквально п'ять-шість країн згадано, і це дуже символічно така пріоритезація важливості України для Німеччини як лідера Європейського Союзу", - заявив президент.
Він наголосив, що на зустрічі будуть обговорюватися питання миру в Україні, миротворців, підтримки реформ, а також реалізація конкретних проектів в Україні.




У коаліційній угоді нового німецького уряду згадується лише декілька країн. І Україна - серед них.

Вдячний Ангелі Меркель за те, що Україна перебуває дуже високо в пріоритетах Німеччини.

Нагадаємо, що 10 квітня Порошенко зустрінеться з Меркель.
Глави України та Німеччини в ході зустрічі в Берліні узгодять тактику щодо реалізації ідеї введення миротворчої місії на Донбасі.

Related

Політика 3966688635233202648

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item