Мей пояснила, чому Британія впевнена в причетності Росії до отруєння Скрипаля

Мей пояснила, чому Британія впевнена в причетності Росії до отруєння Скрипаля
Тереза ​​Мей наполягає на причетності Росії до отруєння Скрипалів
Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза ​​Мей пояснила впевненість Лондона в причетності Росії до "справи Скрипаля" тим, що Москва мала "можливість і мотив" для отруєння колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля в Солсбері.
Про це британський прем'єр сказала на спільній прес-конференції з прем'єр-міністром Данії Ларсом Лекке Расмуссеном в Копенгагені, повідомляє Інтерфакс-Україна.
"Немає іншого правдоподібного пояснення, крім того, що до цього була причетна Росія", - зазначила Мей.
За її словами, жодна інша країна не має в своєму розпорядженні "поєднанням можливостей і мотиву для виконання такого діяння".
4 березня колишній російський подвійний агент Сергій Скрипаль і його дочка Юлія були виявлені без свідомості на лавці в торговому центрі в Солсбері.
Уряд Великої Британії оголосив, що вони були отруєні нервово-паралітичною речовиною військового походження,  розробленою в Росії. Вона відома під назвою Новачок.
Велика Британія оголосила дипломатичні санкції, виславши з країни 23 російських дипломатів. В знак солідарності ще понад 20 країн світу, в тому числі США, оголосили персонами нон гратабільше сотні російських дипломатів.

Related

Події у світі 3118420804268686789

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item