Саакашвілі остаточно відмовлено в статусі біженця

Михайло Саакашвілі

Касаційний суд відхилив скаргу адвокатів Саакашвілі на рішення Міграційної служби, яка раніше відмовила надавати статус біженця політику.


Касаційний адміністративний суд Верховного суду відхилив скаргу захисту лідера Руху нових сил Михайла Саакашвілі, яка була подана після відмови Державної міграційної служби (ДМС) у наданні йому статусу біженця.
Про це розповів адвокат Руслан Чорнолуцький, повідомляє прес-служба Руху нових сил у вівторок, 3 квітня.
 
Зазначається, що 6 лютого захист Саакашвілі звернувся до Касаційного адміністративного суду зі скаргою на рішення судів першої та апеляційної інстанцій у справі відмови Управлінням ДМС України в Київській області в оформленні документів про надання Саакашвілі статусу особи, яка потребує додаткового захисту.
 
Суд у задоволенні вимог касаційної скарги відмовив, рішення судів попередньої інстанції залишив без змін. При цьому адвокати політика навіть не викликалися до суду.
 
За словами адвоката, Саакашвілі буде звертатися до Європейського суду з прав людини з приводу несправедливого рішення і відмови в наданні йому додаткового захисту.
 
У прес-службі Руху нових сил нагадали, що адвокати в інтересах Саакашвілі оскаржать у ЄСПЛ дії влади під час затримання і видворення Саакашвілі з України, а також рішення президента України Петра Порошенка про позбавлення Саакашвілі громадянства.
 
Нагадаємо, 3 січня Окружний адмінсуд Києва відмовив у задоволенні позову Михайла Саакашвілі про надання йому статусу особи, яка потребує додаткового захисту.
 
На цьому тижні Саакашвілі заявив, що готується до повернення в Україну. Зараз він їздить по Європі і проводить зустрічі.

Related

Політика 8375328160740019784

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item