США можуть поставити на Кличка - ЗМІ


США не підтримують повторну каденцію президента Петра Порошенка, натомість розглядають іншу фігуру - Віталія Кличка.
Про це пише журналіст Соня Кошкіна на сайті LB.ua.
ЗМІ наводить слова "видного" джерела: "Я недавно зустрічався з послом США, і вона мені прямим текстом сказала, що повторну каденцію Порошенка вони не підтримують. Їхнє бачення - Кличко. Але я був здивований тим, наскільки вона відкрито це говорить".
Петро Порошенко відповідає взаємністю, йдеться у публікації. Активний опір створенню Антикорупційного суду, небажання скасовувати е-декларування для антикорупціонерів і активістів, різкі висловлювання на адресу МВФ - дії, уявити собі які ще два-три роки тому, було б неможливо. І які більше вписуються у стилістику Януковича.
На тлі всього цього в головному штабі досі немає визначеності, а замість доцентрових тенденцій спостерігаються швидше відцентрові. І пов'язано це не стільки з падінням рейтингу (що впливає на настрої регіональних гравців), скільки з нерозумінням того, на чому можна консолідувати еліти і суспільство.
"Щоб об'єднуватися навколо кандидата, потрібно чітко розуміти: що він пропонує країні і що - нам. Але для початку пропозиції повинні бути сформульовані, а Порошенко цього досі не зробив. Він щиро вважає, що його всі повинні любити і підтримувати просто тому, що він - президент. Поки що", - цитує сайт співрозмовника з фінансово-промислової групи.
Через рік, 31 березня 2019-го, Україна обиратиме нового президента. Восени того ж року відбудуться парламентські вибори.

Related

Події у світі 4594622091776779231

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item