У Херсоні застрелили відомого бізнесмена, оголошений план "Сирена"

У Херсоні застрелили відомого бізнесмена, оголошений план "Сирена"
У місті введено в дію поліцейський оперативний план Сирена
Увечері, 24 квітня, в Дніпровському районі Херсона був застрелений відомий місцевий бізнесмен Ігор Пащенко, його охоронець госпіталізований з важкими пораненнями.
Як повідомляє відділ комунікації поліції Херсона, "о 19:25 в Єдиний центр 102 поліції Херсонщини подзвонив житель обласного центру. Чоловік розповів, що 5 хвилин тому невідомий чоловік зробив кілька пострілів в 49-річного сусіда заявника та його знайомого. В результаті події одна людина від отриманих вогнепальних поранень загинув на місці події, другого постраждалого доставили в лікарню ".
За попередніми даними, невідомий злочинець кілька разів вистрілив із пістолета, після чого втік. У місті введено в дію поліцейський оперативний план Сирена.
За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 115 КК України (умисне вбивство). Проводяться першочергові слідчо-оперативні заходи.
Місцеве видання Міст з посиланням на джерело в поліції повідомляє, що загиблим є відомий в Херсоні бізнесмен Ігор Пащенко, а пораненим - його охоронець.

Фото: most.ks.ua


Нагадаємо, в Миколаєві виявили вбитим колишнього керівника міської митниці Артура Полякова.

Related

Гаряча новина 8827631610419436554

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item