У Маріуполі сталися сутички між футбольними фанатами і правоохоронцями

Поліція обіцяє відпустити уболівальників, як тільки будуть встановлені всі обставини події
У неділю, 1 квітня, в Маріуполі на стадіоні ім. Бойка під час футбольного матчу між Маріуполем і Динамо сталися сутички між уболівальниками та правоохоронцями.
Про це повідомляє кореспондент місцевого сайту 0629 з місця подій.
Кореспондент телеканалу 112 Україна уточнює, що поліція заборонила залишати сектори під час перерви між таймами. Кілька уболівальників все одно залишили свої місця, попри попередження, що зайти назад вони не зможуть.
Коли поліція відмовилася впустити їх назад в сектор, почалася сварка. Решта вболівальників, ймовірно, вирішили допомогти своїм товаришам, почали вибігати зі свого сектора і перелазити через огородження.
У результаті зав'язалася бійка з правоохоронцями, під час якої вболівальники використовували піротехніку і кидали в поліцейських каміння.
Фото: 0629
За даними кореспондента 112 Україна, один учаників бійки постраждав. Ще кілька були затримані, проте поліція обіцяє відпустити їх, як тільки будуть встановлені всі обставини події.
У свою чергу, Новости Донбасса повідомляють, що під час матчу за сектором, де перебували ультрас Динамо, був підірваний вибуховий пакет. За даними видання, через це виникла бійка між уболівальниками двох клубів, яка продовжилася за межами стадіону.
"Після втручання правоохоронців бійка припинилася, вболівальники повернулися на свої місця. До місця зіткнення приїхали вде швидкі допомоги", - повідомляє видання.
Зазначимо, матч закінчився з рахунком 3:2 на користь Динамо. На трибунах був присутній президент України Петро Порошенко.

Related

Події в Україні 3440008120071741000

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item